Oukitel K4000 Plus na ekstremnom testu ekrana, pretprodaja je počela

Fotografija članka: Oukitel K4000 Plus na ekstremnom testu ekrana, pretprodaja je počela

Od 16-22. svibnja, dakle do kraja ovog tjedna traje pretprodaja novog smartfona iz “K” serije, vrlo zanimljivog Oukitel K4000 Plus pametnog telefona.

Oglas

Nekoliko je karakteristika koje treba izdvojiti, a koje posjeduje Oukitel K4000 Plus – jaka i dugotrajna baterija od 4100 mAh, vrlo izdržljivi 5 inčni ekran i poseban sigurnosni sustav u Android operativnom sustavu. Pretprodaja je počela i cijena mu je snižena s 109,99$ na .

Kao što je to bio slučaj kod njegovih prethodnika, novi Oukitel K4000 Plus također ima vrlo čvrst i izdržljiv ekran, a što možete i sami vidjeti na video prilogu u nastavku. To može zahvaliti posebno čvrstom Asahi Glass staklu. Izdržat će najveće izazove kao što su udarci, padovi, vibracije i druga moguća mehanička oštećenja.

Ne moramo vam puno pričati o tome, u videu niže ćete vidjeti kako s ekranom možete lomiti orahe, kako ga sijeku s velikim i oštrim nožem, te kako sa smartfonom zabijaju čavle u drvo. I nakon ovih vrlo teških izazova Oukitel K4000 Plus je i dalje radio bez problema i gotovo bez ikakvog oštećenja. Ekran ima punu laminaciju tako da je ekran tanji i osjetljiviji na dodir te prikazuje življe boje, a podržava i multitouch u 5 točaka.

Osim vrlo izdržljivog 5 inčnig ekrana Oukitel K4000 Plus ima i jaču SCUD-ovu bateriju od 4100 mAh koja je prethodno testirana i kažu kako je svaka 100% ispravna. Inače smartfon radi na MediaTekovom 4-jezgrenom MT6737 procesoru, ima 2 GB RAM-a, kao i poseban sustav za uštedu baterije – na čekanju će izdržati do 200 sati (4G), do 21 sati razgovora (3G), te do 27 sati slušanja glazbe.

Saznajemo kako je Oukitel K4000 Plus dostupan u tri boje – bijela, crna i zlatna. Pretprodaja je počela, a trajat će do kraja tjedna, 22. svibnja. Za to vrijeme je redovna cijena od 109,99$ snižena na samo $89.99 na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.