Oukitel K3 sa Sony dizajnom, velikom baterijom i dvostruko zakrivljenim kućištem

Fotografija članka: Oukitel K3 sa Sony dizajnom, velikom baterijom i dvostruko zakrivljenim kućištem

Na tržištu pametnih telefona sve su više na cijeni modeli s jakim baterijama. Novi Oukitel K3 donosi još neke globalne rekorde koji će privući puno kupaca.

Oglas

Osim što ima jaku bateriju, novi Oukitel K3 ima i dvostruko zakrivljen stražnji dio kućišta, a koje doslovno sjaji. Smartfon će se svidjeti onima koji vole lijepo, modu, koji žele biti primijećeni, ali oni koji vole energetsku neovisnost kao i jake karakteristike. Mnogi se pitaju postoji li takav pametni telefon? Nije se pojavio do sada…

Popularna kineska kompanija čije smo pametne telefone vrlo rado testirali, upravo je najavila svoj novi model koji bi možda mogao utrti put novoj kategoriji pametnih telefona koji su mješavina umjetnosti i tehnologije, a to je Oukitel K3 koji u sebi krije i modne elemete ali i one napredno tehnološke. Nije teško prepoznati kako je dizajn inspiriran Sony Xperia XZ serijom s prepoznatljivim ekstrerijerom, ergonomskim okvirom i s pregršt tehnoloških inovacija koje nas očekuju iznutra.

Oukitel K3 je zamišljen kao savršeni poslovni pametni telefon koji za uspješne poslovne ljude i sve one koji se tako osjećaju. S obzirom na svoj izgled donosi jedan sasvim novi moment u klasi pametnih telefona s jakim baterijama, a što će se svidjeti upravo toj kategoriji korisnika.

Ono što je zanimljivo je kako drži 4 globalna rekorda u kategoriji pametnih telefona s baterijom od 6000 mAh ili jačom. Oukitel K3 je:
1. Globalno prvi s kamerama od 16 MP + 16 MP
2. Globalno prvi smartfon s 4 kamere
3. Globalno prvi smartfon s dvostruko zakrivljenim kućištem (sprijeda i straga)
4. Globalno prvi smartfon sa sjajnim kućištem sprijeda i straga

Smartfon se može pohvaliti jakom baterijom koja će izdržati danima, jake kamere koje će sačuvati vaše svakodnevne trenutke kao i udaljene scene čak i pri slabom osvjetljenju, jaki 8-jezgreni procesor koji radi fluidno, puno radne i interne memorije. Ako tome dodamo moderni i vrlo lijepi dizajn, te nešto što još nismo spomenuli, Oukitel K3 bi mogao biti pun pogodak. Ako ste pomislili na cijenu u pravu ste, najavili su cijenu koja će vas ugodno iznenaditi.

Za sada nema nekih konkretnijih informacija, a više detalja o Oukitel K3 smartfonu uskoro će se pojaviti na gdje možete pronaći i sve ostale vrlo popularne modele.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.