Oukitel K3 s dvostrukom 16 MP kamerom i Samsungovim senzorom za odlične fotke

Fotografija članka: Oukitel K3 s dvostrukom 16 MP kamerom i Samsungovim senzorom za odlične fotke

Kineska je kompanija nedavno predstavila jedinstveni i drugačiji Oukitel K3 pametni telefon za koji je rečeno kako je dizajniran za uspješne poslovene korisnike. Znate da ima dvostruku kameru i sprijeda i straga?

Oglas

Kažu kako će Oukitel K3 pametni telefon zadovoljiti sve potrebe poslovnih korisnika zahvaljujući odličnim kamerama, jakoj bateriji i moćnim hardverskim karakteristikama. Saznali smo kako će se u pretprodaji pojaviti u rujnu, a prvi će ga ekskluzivno imati kompanijin partner .

Kada ste na sastanku i trebate kvlitetno snimiti željeni sadržaj i prikazati ga na velikom ekranu, to možete samo na smartfonu koji vam omogućuje snimanje u svim uvjetima, kao i u onima sa slabim osvjetljenjem. Upravo je Oukitel K3 takav pametni telefon koji to sve može. Kako to izgleda možete vidjeti na video prilogu u nastavku.

Podsjetit ćemo vas kako Oukitel K3 ima dvostruku i prednju i stražnju kameru od 16 MP + 2 MP, a koja radi u kombinaciji sa sofisticiranim algoritmom za procesiranje i obradu slike. To vam omogućuje snimanje “bokeh efekta” koji je tipičan za DSLR fotoaparate. Naravno, na ovom smartfonu ga možete snimiti i s dvostrukom prednjom i dvostrukom stražnjom kamerom. Za to se brinu Samsung S5K3L8 IC senzori u 16 MP kamerama te ima otvor blende od f/2.2. Važno je znati kako Oukitel i dalje optimizira efekte kamere, tako da će kada se pojavi u slobodnoj prodaji biti zaista vrhunski.

Globalna pretprodaja Oukitel K3 pametnog telefona očekuje se početkom rujna, a prvo će se pojaviti kod ekskluzivnog kompanijinog prodavača . Pretprodaja još nije počela, a prvi kupci koji ga naruče dobit će ga po iznenađujuće niskoj cijeni.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.