Oukitel K3 – nova vrsta smartfona s izazovnim karakteristikama i cijenom

Fotografija članka: Oukitel K3 – nova vrsta smartfona s izazovnim karakteristikama i cijenom

Dvostruko zakrivljeni ekran, simetričan i tanak dizajn, velika baterija, puno memorije, 4 kamere. Sve to ima novi Oukitel K3, novi smartfon koji je poprilično drugačiji od drugih.

Oglas

Kineska je kompanija odlučila napraviti novu vrstu pametnih telefona, ako to tako možemo reći. Ovaj puta su otišli korak dalje i napravili novi Oukitel K3 s karakteristikama koje bi svatko poželio, jer ima svega “puno”. Zgodno je što ga možete osvojiti i u nagradnoj igri na .

Novi je Oukitel K3 dizajniran kao vrlo lijep i elegantan smartfon, na slikama možete vidjeti kombinaciju crne boje i zlatnih rubova, vrlo lijepo. Isto tako, ekran je zakrivljen s obje strane, a smartfon je isto tako zakrivljen i straga. Ekran je veliki 5,5 inčni LCD kojeg potpisuje Sharp, ima FHD rezoluciju (1920 x 1080 točaka) te je dodatno zaštićen Asahi Glass zaštitnim staklom. Prednje i stražnje zakrivljenje postigli su poznatom automatiziranom CNC tehnologijom obrade materijala, tako da ćete imati vrlo ugodan osjećaj držanja smartfona u rukama.

Oukitel K3 se može pohvaliti i s čak 4 kamere, to je kompanijin drugi ovakav uređaj. Dvije su kamere sprijeda, a dvije straga. Iste su megapikselaže – 13 MP (interpolirano na 16 MP) + 2 MP, tako da i s prednjom i stražnjom kamerom možete snimati “bokeh efekt” kao što to mogu digitalni SLR fotoaparati.

Za ovaj smartfon još kažu kako ima i “snagu ljepote” (Power in Beauty), jer je jednostavno prelijep i sigurno ćete biti viđeni s ovim modelom. Isto tako, u ovo su lijepo kućište smjestili i vrlo jaku bateriju, kao i jaku konfiguraciju s puno interne memorije!

Bez obzira na vrlo tanku liniju Oukitel K3 ima jaku bateriju kao i njegova druga braća iz poznate energetske “K” serije. Koliko je baterija jaka, ne znamo, ali ako točno pogodite možete ga osvojiti besplatno na . Isplati se potruditi, zar ne? :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.