Oukitel K10000s – još jedan smartfon s baterijom od 10000 mAh

Fotografija članka: Oukitel K10000s – još jedan smartfon s baterijom od 10000 mAh

Neće puno vode proći ispod savskog mosta, a već će proći premijera Oukitel K10000s pametnog telefona koja se očekuje vrlo brzo, navodno 18. ovog mjeseca.

Oglas

Njegov prethodnik, , poznat je po svojoj mega-bateriji od čak 10000 mAh, što sugerira i sam naziv smartfona. O njegovom se nasljedniku tek nagađa, no čini nam se kako su najave o Oukitel K10000s izgledu i koliko će biti moćan prilično pogođene. Ono konkretno će navodno biti predstavljeno na Global Source Exhibition sajmu 18. listopada.

Nije teško zaključiti kako će i novi smartfon biti namijenjen onima kojima je najvažnije trajanje baterije, iako se sjećamo kako je stariji model bio izuzetno robustan, tako da slične karakteristike očekujemo i od ovog modela. Vjerojatno će biti i nešto teži, ali to je očekivano.

O samom hardveraju se ne zna puno, ali možemo spomenuti neka nagađanja. Spominje se 5,5 inčni IPS ekran FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, a očekujemo kako će raditi na nekom od MediaTekovih 8-jezgrenih ili 10-jezgrenih procesora. Isto tako, spominje se 3 GB RAM-a, te bar 32 GB interne memorije, sve nam se to čini logično.

Sve ostalo ćemo saznati za nekoliko dana.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.