Oukitel K10000 Pro je novi naziv, potvrđen i konačni izgled

Fotografija članka: Oukitel K10000 Pro je novi naziv, potvrđen i konačni izgled

Nasljednik smartfona sa super baterijom od čak 10000 mAh uskoro će dobiti svog nasljednika. Potvrđen je i novi naziv, Oukitel K10000 Pro, a ovo što vidite na slici je i njegov službeni naziv.

Oglas

Još smo u listopadu prošle godine najavili novi zanimljivi Oukitelov smartfon pod nazivom i koji nam je zaintrigirao maštu. Da, pojavit će se ali pod novim imenom, a to je Oukitel K10000 Pro. Isto tako, u odnosu na prethodnu najavu, i dizajn je izmijenjen u nekoliko elemenata.

Za početak ćemo reći kako su kutovi malo više izravnani u odnosu na prethodni dizajn, no i dalje je vidljiva zakrivljenost i po gornjem i po donjem rubu. Ipak, ovako djeluje nekako praktičnije, elegatnije i profinjenije, da ne kažemo skuplje.

Nadalje, prednji dio je osjetno promijenjen. Prijašnji dizajn je više nalikovao na strelicu, dok ovaj dizajn u gornjem dijelu iznad ekrana više nalikuje na kraljevsku krunu, a koja je u prvom redu asocijacija na kraljevski veliku bateriju i moćnu bateriju od čak 10000 mAh, a koju potpisuje kompanija SCUD. U kombinaciji dolazi i moćni punjač od 12V/2A, a za koji kažu kako će ovu ogromnu bateriju napuniti za samo 2 i pol sata.

Kako su kutovi promijenjeni, tako je promijenjena i veličina ekrana u odnosu na samo kućište, odnosno postotak koji zauzima ekran je veći, što je dobro.

I treće, dizajn stražnje strane je također u potpunosti promijenjen. Ne samo onaj dio oko kamere, nego i kožna pozadina, a kako bi smartfon djelovao što luksuznije, elegantnije i modernije. Ispod kamere se nalazi i čitač otiska prsta, a kojeg nije bilo u prošlom K10000 modelu.

Prema informacijama koje nam je ustupila sama kompanija Oukitel K10000 Pro će biti lakši od svog prethodnika. Smartfon će imati 5,5 inčni FHD ekran rezolucije 1920 x 1080 točaka, a koji će imati i staklenu Corning Gorilla Glass zaštitu.

Više detalja o Oukitel pametnim telefonima možete pronaći na njihovim , ponuda je bogata, preporučujemo posjetite ih i razgledajte ponudu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.