Oukitel K10000 Pro i kako do njega u pola cijene, pogodite poklone!

Fotografija članka: Oukitel K10000 Pro i kako do njega u pola cijene, pogodite poklone!

Na službenim stranicama Oukitela pronaći ćete dvije zanimljive aktivnosti – možete osvojiti novog “energetskog moćnika” Oukitel U10000 Pro u pola cijene, te osvojite vrlo vrijedan poklon.

Oglas

Popularna kineska kompanija profilirala se na globalnom tržištu kao kompanija koja ima posebnu seriju pametnih telefona s jakim baterijama. Jedan od ponajboljih svakako je i novi Oukitel K10000 Pro s mega baterijom od 10000 mAh, kao i ekstremno brzim punjačem od 12V/2A, a kako saznajemo službena prodaja počinje početkom lipnja. Inače, baterija će se do 100% napuniti za samo 3 sata. Službena cijena je objavljena, no kao što možete i sami vidjeti .

Ipak, konačna priča još nije ispričana jer se očekuje i nova inačica operativnog sustava. Ipak, Oukitel ne miruje i pokreće aktivnost koju su nazvali “Guess the Answer to Win Gift” i koju možete pronaći na . Pitanja su zanimljiva i vezana su uz brzinu punjenja same baterije, kao i mogućnost punjenja drugih uređaja.

Ova je nagradna pitalica traje od 22-28. svibnja, dok će se rezultati i dobitnici objaviti dan kasnije. Dva će vam pitanja biti postavljena:
1. Koliko treba vremena da se K10000 Pro baterija potpuno napuni?
2. Koliko iPhone 7 Plus smartfona može napuniti jedno punjenje K10000 Pro (reverse charge)?

Naravno, svi ste dobro došli i odgovoriti na ova pitanja je vrlo jednostavno – sve što trebate je pogoditi točno vrijeme i postotak, sve vam točno piše na . Najtočniji odgovori bit će bogato nagrađeni, također vam to sve piše na istoj stranici, a koliko vidimo itekako se isplati zaigrati ovu igru, barem vas to ništa ne košta.

Kako bi pogodili pravo vrijeme punjenja, morate znati i nešto više o Oukitel K10000 Pro pametnom telefonu. Već smo ranije pisali o K6000 Plus modelu koji također ima 12V/2A punjač, no nije teško zaključiti kako će se K10000 Pro baterija duže puniti nego K6000 Plus baterija. Koliko duže, to se samo možemo nagađati, no u kompaniji će napraviti testiranja i u obzir dolazi varijanta s uključenom Wi-Fi vezom i ubačenom jednom SIM karticom, te isključenim aplikacijama. Što se tiče drugog pitanja, morate pogoditi broj ihone 7 Plus uređaja koliko može napuniti, a posljednji uređaj ćete upisati u postocima. Sve detalje potražite na .

Što se tiče pretprodaje, na službenim je vidljiva konačna cijena K10000 Pro uređaja koja će biti 219,99$, no isto tako možete vidjeti i kako ćete u pretprodaji dobiti i bogati poklon paket od čak 30$ i poklon kuponski kod od 40$, naravno ako se pretplatite u periodu od 16-31 svibnja. Dakle, za sve imate i više nego dovoljno vremena.

Isto tako, 160 najsretnijih pretplatnika (10 dnevno) mogu osvojiti Oukitel K10000 Pro u pola cijene, odnosno po 109,99$ dobit će uređaj. Vrlo zanimljivo :)

I to nije sve. Dodatne mogućnosti za nabavku uređaja po nižoj cijeni možete osvojiti i na . Lajkajte ih, a sve ostalo vam piše na Facebooku.

Ukupno gledano, tri su načina kako osvojiti Oukitel K10000 Pro po sniženim cijenama. Koji ćete iskoristiti, a možda i sva tri? Izbor je na vama… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.