Oukitel K10000 Pro dobio svoj prvi video – prikazan dizajn i specifikacije

Fotografija članka: Oukitel K10000 Pro dobio svoj prvi video – prikazan dizajn i specifikacije

Popularna kineska kompanija uskoro bi u rpodaju mogla pustiti novog kralja među energatskim moćnicima, a to je novi Oukitel K10000 Pro. Predstavili su ga i u novom videu.

Oglas

Upravo su se pojavili novi i zanimljivi podaci o Oukitel K10000 Pro pametnom telefonu kojeg zovu i “King”, a koji je u potpunosti drugačiji od svog prethodnika i gotovo istoimenog modela K10000. Bez obzira pogledali ga sprijeda ili straga, ovaj je smartfon jednostavno drugačiji, što ćete moći vidjeti i na video prilogu u nastavku vijesti.

Tehničke karakteristike su poznate. Ekran je 5,5 inčni i FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka i pune laminacije, te podržava multitouch u 5 točaka, a i zaštićen je od mehaničkih oštećenja zahvaljujući Corning Gorilla staklu.

Što se tiče samog kućište, radi se o kombinaciji aluminija i kvalitetne kože (Austrilian). Sa stražnje je strane vidljiv čitač otiska prsta koji se nalazi ispod stražnje kamere.

Što se tiče hardverskih karakteristika, Oukitel K10000 Pro će imati ovakve karakteristike.

Ne sumnjamo kako će se Oukitel K10000 Pro pojaviti u prodaji početkom lipnja na koje vrijedi posjetiti jer će se smartfon pojaviti u prodaji po posebnoj cijeni.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.