Oukitel K10000 Pro dobio dva nova videa – službeni i pomalo ludi testni, pogledajte ih!

Fotografija članka: Oukitel K10000 Pro dobio dva nova videa – službeni i pomalo ludi testni, pogledajte ih!

Započeo je prvi tjedan druge polovice godine, a kompanija je stavila naglasak na Oukitel K10000 Pro energetski moćnik nastavlja sa širenjem odlične energije.

Oglas

Ono što možete u nastavku vidjeti je dva odlična video priloga. Prvi je onaj službeni, ako ga tako možemo nazvati, a koji će vam u novom ruhu pokazati sve mogućnosti novog Oukitel K10000 Pro pametnog telefona. Drugi nam se video čini još zanimljivijim jer se radi o tvorničkom testnom videu koji će vam pokazati neke vrlo zanimljive testove koje su proveli u Oukitelu. Inače se prodaje na brojnim webshopovima kao što su , , i mnogim drugima.

O njegovim karakteristikama već sve znate, tako da ćemo vas samo podsjetiti kako Oukitel K10000 Pro ima 5,5 inčni ekran s koji je dodatno zaštićen Corning Gorilla Glass staklom, a dok je stražnji dio prekriven pravom australskom telećom kožom koja će vam pružiti posebnu kvalitetu i vrlo ugodan osjećaj držanja smartfona u rukama.

U kompaniji se hvale kako su u prvom redu pazili na kvalitetu proizvoda. Upravo se to vidi na samom kućištu Oukitel K10000 Pro pametnog telefona, a koje je prošlo brojna testiranja kako bi došli do konačnog proizvoda. Upravo neka od njih možete vidjeti i u video prilogu u nastavku, a gdje su odrađena i neka neobično zanimljiva testiranja.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Kako kažu u kompaniji, odrađeno je više od 40 različitih testova, a video pokazuje tek manji dio njih kao što su test na 70 stupnjeva Celzija u trajanju od 48 sati, zatim test u 1.000 “okretanja”, test padova s 50 cm (16 puta), test vlage na 48 sati, test savijanja više od 2.000 puta, test USB ulaza više od 3.000 puta, testiranje pritiska više od 3.000 puta i test mikro udaraca više od 10.000 puta. Možda je to malo teže objasniti riječima, pogledajte video iznad.

Oukitel K10000 Pro se u ovom trenutku prodaje u brojnim webshopovima kao što su , , i mnogim drugima. Provjerite i njihova europska skladišta, brža je dostava.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.