Oukitel K10000 Pro – brzim punjačem 12V/2A puni 10000 mAh bateriju za 2,5 sata

Fotografija članka: Oukitel K10000 Pro – brzim punjačem 12V/2A puni 10000 mAh bateriju za 2,5 sata

Prošli je tjedan Oukitel organizirao zanimljiv “Guess-Answer-To-Win-Gift” natječaj u kojem je pitao fanove o brzini punjenja Oukitel K10000 Pro smartfona. Ovog tjedna donosimo točne podatke.

Oglas

Prošlotjedna akcija je bila i više nego uspješna, a tisuće i tisuće fanova su odgovarali na zanimljivo pitanje o brzini punjenja ovog smartfona. Sada kada je , objavljeni su i službeni podaci o brzini punjenja, kao i neki drugi zanimljivi detalji. Isto tako, već su pokrenuli i .

Prvo je pitanje bilo – koliko se dugo puni baterija na Oukitel K10000 Pro s originalnim 12V/2A brzim punjačem?
Oukitelovi inženjeri su testirali ovaj postupak sa svojim najnovijim testnim softverskim aplikacijama i došli su do slijedećeg rezultata – baterija od 10000 mAh se do 100% napunjenosti puni za 2 sata i 20 minuta, što je gotovo nevjerojatno! Čak i ako ga punite s običnim punjačem, nakon 2 sata i 20 minuta punjenja moći ćete ga koristiti više dana.

O ovoj igri Oukitelov je tim postavio i točno definirane uvjete, a to je punjenje s aktivno SIM karticom i aktivnom Wi-Fi vezom, što je i najčešće stanje kod korisnika u svakodnevnom korištenju pametnog telefona. U video prilogu u nastavku ćete vidjeti kako će za 1 sat i 20 minuta baterija biti napunjena 55%, za 2 sata i 20 minuta dolazi do 93%, a to potpunih 100% će se napuniti za 2 sata i 30 minuta. Drugim riječima, svi koji su odgovorili tako dobili su poklon paket. A evo i kako to izgleda u videu.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Drugo pitanje je bilo – koliko iphone a7 Plus može napuniti baterija u Oukitel K10000 Pro smartfonu?
S obzirom da i sam K10000 Pro troši bateriju za svoje potrebe dok puni druge uređaje, ovo nije bilo lako izračunati. Prema testu, nakon punjenja baterije u iPhone 7 Plus do 100% (kapaciteta 2910 mAh), baterija na K10000 Pro će pokazivati 48% baterije, a drugi će iPhone 7 Plus napuniti do 93% i tada će K10000 Pro ostati bez energije. U ovom je postupku potrebno više od 4 sata za punjenje iPhoneovih baterije. Drugim riječima, možemo zaključiti ako imate drugi mobilni uređaj nećete na njemu ostati bez baterijske energije, radit će oba uređaja. Isto tako, treba spomenuti da kada radi kao “power bank”, K10000 Pro ipak puni sporije, što je i logično.

Evo kako to izgleda u video prilogu.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Priča se nastavlja – krenula je ! Ponovo su vam postavljena dva pitanja, a možete osvojiti vrijedne nagrade:
1. Koliko dugo na K10000 Pro možete gledati FHD video sa srednje pojačanim zvukom i srednje posvijetljenim ekranom
2. Koliko će posto baterije ostati nakon sat vremena igranja video igara?

Svoje odgovore pošaljite najkasnije do 6. lipnja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.