Oukitel K10000 Max je odličan za vruće ljeto i avanture u prirodi

Fotografija članka: Oukitel K10000 Max je odličan za vruće ljeto i avanture u prirodi

Prema najnovijim informacijama kojima raspolažemo, novi Oukitel K10000 Max bi se u prodaji trebao pojaviti u rujnu. Kažu kako je spreman na sve avanture :)

Oglas

Ako ste redovito pratili naš portal, tada ste mogli puno korisnih informacija o Oukitel K10000 Max smartfonu. Jedna od najzanimljivijih je i njegova promotivna pretprodaja na , a gdje ga možete naručiti po 50$ nižoj cijeni ili da uz malo sreće osvojiti i u pola cijene.

Isto tako, objavili smo i pregršt zanimljivih video priloga u kojima se smartfon našao, a radilo se o ekstremnim testovima i uvjetima kojima je podvrgnut ovaj uređaj – voda, živo vapno, cement, boja,… Najnoviji video, a koji ćete vidjeti u nastavku, vodi vas u prirodu, šumu, potok i vodu, tako da ćete vidjeti kako se Oukitel K10000 Max snalazi i u pravim prirodnim uvjetima na otvorenom!

Dok se nalazite na otvorenom, kao što ćete vidjeti u videu, može se dogoditi puno nepredviđenih situacija. Primjerice može vam ispasti smartfon na kamenje ili u vodu, i to ćete vidjeti u videu. Bez obzira što se dogodilo, novi Oukitel K10000 Max nastavlja i dalje raditi, onako kako ste to i očekivali.

Smartfon je letio kroz zrak i pao u potočni brzak, malo plivao i malo ronio, srećom poseban materijal od kojeg je napravljeno kućište nije dozvolilo nikakva oštećenja i smartfon je i dalje besprijekorno radio. Koliko vas koji ovo čitate želite imati ovakav smartfon? Znamo, i mi bismo ga voljeli imati :)

Samo ćemo vas podsjetiti kako je glavna snaga ovog pametnog telefona njegova moćna baterija od čak 10000 mAh i koja će izdržati višednevno korištenje, a ima i takozvanu “tri-proof” otpornost – na vodu, prašinu i padove. Bez obzira što se radi o robusnom smartfonu, ekran je veliki 5,5 inčni i FHD rezolucije i odlično se vidi na dnevnom svjetlu, radi na 8-jezgrenom procesoru, te ima glavnu kameru od 16 MP sa Samsung senzorom, i super jakom višestrukom LED bljeskalicom, a koja će zabilježiti sve vaše avanture na otvorenom.

Ako uzmemo u obzir sve uvjete u kojima se ovaj smartfon može naći i to sučelimo s njegovim karakteristikama, Oukitel K10000 Max je definitivno najbolji robusnki smartfon u klasi, tako da ga možemo proglasiti i robusnim energetskim moćnikom godine.

Još jednom vas podsjećamo kako će se Oukitel K10000 Max u prodaji pojaviti u rujnu, ali preporučujemo vam ulovite svojih 50$ popusta u promotivnoj pretprodaji na ili ga uz malo sreće osvojite u pola cijene. Ovaj se smartfon definitivno isplati kupiti, u to nema sumnje.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.