Oukitel K10 – dolazi smartfon s 11000 mAh baterijom i 5V/5A brzim punjačem!

Fotografija članka: Oukitel K10 – dolazi smartfon s 11000 mAh baterijom i 5V/5A brzim punjačem!

Za dvadesetak dana ulazimo u novu 2018. godinu. Početak iduće godine obilježit će i novi kompanijin pametni telefon s do sada najjačom baterijom – Oukiel K10.

Oglas

Od kada se ova popularna kineska kompanija pojavila na tržištu, krajem svake i početkom iduće godine najavili su nove pametne telefone s baterijama od 10000 mAh. Niti prelazak s 2017. na 2018. godine neće biti drugačija. U stvari hoće – početkom iduće godine očekuje se novi pametni telefon, Oukitel K10, s još jačom baterijom od čak 11000 mAh. Nove će se informacije pojaviti i na .

Novi Ouktel K10 će imati veliki 6 inčni ekran FHD+ rezolucije od 2160 x 1080 točaka i omjera 18:9 tako da će biti ugodniji za korištenje uz veću površinu ekrana u odnosu na samo kućište. Za razliku od klasičnog 2.5D zakrivljenog stakla i visokog poliranja, K10 ima takozvani “prizmičan” način rezanja rubova i nakon toga slijedi pločasto poliranje. Možda je to malo teže objasniti riječima, ali to možete vidjeti na naslovnoj slici. Postoji i razlika u vremenu izrade – dok za 2.5D obradu treba oko 2 dana, za prizmičan način obrade traje 4 dana.

Što se tiče okvira, Oukitel je odlučio u K10 ugraditi oktir od magnezijske legure, dok je stražnji dio kućišta napravljen od prave australske kože. Kao kombinacija posebnog načina izrade i nove tehnologije, Oukitel K10 nam djeluje kao idealan uređaj za one koji vole ljepotu i energetske moćnike.

Oukitel K10 se može pohvaliti litij-polimerskom baterijom od 11000 mAh, a koju potpisuje kompanija BAK, ugledno ime među proizvođačima baterija. Radi se o bateriji visoke gustoće, a zahvaljujući inteligentnom sustavu za potrošnju energije posebno prilagođenom velikim baterijama Oukitel K10 će izdržati i do tjedan dana korištenja. Da stvar bude bolja, kompanija je pripremila i poseban punjač za brzo punjenje (5V/5A) tako da će i samo vrijeme punjenja baterije biti kraće. Za sada nije službeno potvrđeno koliko će se baterija brzo napuniti, ali vjerujemo kako bi se do 100% mogla napuniti za otprilike 2 i pol sata.

Za razliku od prethodnih kompanijinih smartfona s jakim baterijama Oukitel K10 je je još jači, a dolazi s 6 GB RAM-a, i 64 GB interne memorije. Drugim rječima, ovaj smartfon bi lako mogao biti top model među smartfonima s jakim baterijama.

Očekuje se kako će se Oukitel K10 u prodaji pojaviti početkom 2018. godine, a do tada više informacija moći ćete naći i na .

Video koji ćete vidjeti u nastavku pokazuje kako izgleda novi Oukitel K10.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.