Oukitel C8 je bolji od Xiaomi Redmi 4X smartfona?

Fotografija članka: Oukitel C8 je bolji od Xiaomi Redmi 4X smartfona?

Xiaomi Redmi 4X se u posljednje vrijeme odlično prodaje. U međuvremenu je Oukitel predstavio svoj prvi 18:9 Infinity Display jeftini smartfon – Oukitel C8.

Oglas

Godina 2017. zanimljiva je po mnogim novitetima u svijetu pametnih telefona, a jedan od jeftinih zvijezda mogao bi biti novi Oukitel C8 u kategoriji jeftinih pametnih telefona. Danas ćemo napraviti jednu laganu usporedbu između dva spomenuta pametna telefona te pokušati otkriti zašto se Oukitel C8 isplati kupiti. Više informacija o ovom smartfonu možete pronaći i na .

Ekran i osjećaj držanja i rukovanja u ruci
Oukitel C8 se izdvaja zbog svojih specifikacija. Kao prvo, smartfon ima 5,5 inčni ekran omjera 18:9 dok Redmi 4X ima 5 inčni ekran omjera 16:9. Ekran na C8 je duži i prirodniji, okvir je prirodniji, te po bočnim dijelovima gotovo nema ruba.

Ako je govoriti o nekim modernim dizajnerskim parametrima, ovaj smartfon zadovoljava te kriterije. Upravo zbog toga će vam korištenje odnosno držanje u ruci biti ugodnije bez obzira igrali video igre ili gledali filmove. Prema ovome možemo zaključiti kako je Oukitel C8 veći i bolji i pobjeđuje po veličini.

Dolazi u više boja
Već od ranije znamo kako Oukitel C8 dolazi u čak 5 boja, dok Redmi 4X dolazi u 3 boje, tako da imate veći izbor. Ako npr. u obitelji ima pet članova, svaki od njih može imati smartfon u svojoj boji što je simpatično, zar ne? Naravno, izbor je uvijek na vama.

Fotografiranje
Ova dva smartfona su identična u količini radne i interne memorije. Naizgled su i kamere iste, no rezultat fotografija možete vidjeti na slici. Boje na slikama na Oukitel C8 kameri su toplije, a i osvjetljenje je nešto bolje. Isto tako, sadržaj same fotografije je bogatiji odnosno veći. Pogledajte na slici i onaj dio s Redmi 4X oznakom i sami odlučite – koja je fotka bolja?

Razlike u specifikacijama i cijeni
Ako usporedimo hardversku konfiguraciju vjerujemo da vam je sve jasno. Karakteristike su vrlo slične, no velika je razlika u cijeni. Naime, Oukitel C8 se prodaje po samo 69,99$, dok se s druge strane RedMi 4X prodaje po 109$.

Poznato nam je kako će Oukitel kao kompanija uvijek pokušati ponuditi smartfon po što isplativijoj cijeni, a Oukitel C8 je jedan od njih. Kako izgleda sučeljavanje ova dva smartfona možete vidjeti u tabeli niže, i kako često volimo reći odluka je na vama.

Više detalja o Oukitel C8 smartfonu možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.