Oukitel C8 4G ili Xiaomi Redmi 4X – koji biste vi kupili?

Fotografija članka: Oukitel C8 4G ili Xiaomi Redmi 4X – koji biste vi kupili?

Da, to je pravo pitanje. Nakon što su na tržište izbacili Oukitel C8, kineska je kompanija nedugo nakon toga predstavila i nadograđenu inačicu Oukitel C8 4G koja je podigla dosta prašine.

Oglas

Podsjetit ćemo vas kako se radi o pametnom telefonu s ekranom omjera 18:9 tako da je to i vizualno ljepši pametni telefon. Također se može pohvaliti i dvostrukim “glossy” dizajnom tako da je i ugodniji za držanje u ruci odnosno korištenje. Mnogi se pitaju hoće li C8 4G postati popularniji od modela C8, to možete i sami provjeriti na .

Po svojim karakteristikama Oukitel C8 4G spada u jeftinu klasu pametnih telefona s podrškom za 4G LTE mreže, tako da bi trebao biti atraktivniji i bolje prodavan od prvog C8. Danas ćemo ga usporediti s ljutim konkurentom i vidjeti zašto ga se isplati kupiti.

Kao što možete i sami vidjeti, oba smarfona, Oukitel C8 4G i Xiaomi Redmi 4X, imaju 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije.

Ono po čemu se razlikuju je važna karakteristika, a to je ekran – C8 4G ima moderniji 5,5 inčni ekran HD+ rezolucije od 720 x 1440 točaka i omjera 18:9 točaka, dok Redmi 4X ima klasični 5 inčni ekran HD rezolucije od 720 x 1280 točaka i omjera 16:9.

Ako pogledamo i dizajn, Oukitel C8 4G je duži i uži od konkurentskog Redmi 4X, tako da je ljepši i ugodniji za korištenje. Kamere su također iste – radi se o prednjoj kameri od 5 MP i stražnjoj od 13 MP, no snimljene fotografije će biti drugačije – zahvaljujući dužem ekranu fotografije na Oukitelu C8 4G će istovremeno biti i veće.

Ono što će se također mnogima svidjeti je ponuda boja koja je kod Oukitela šira. Naime, njihov novi C8 4G dolazi u čak pet boja – crna, plava, roza, zlatna i ljubičasta. Usporedbe radi, Redmi 4X dolazi u tri boje – crna, zlatna i roza. Pitanje je koja se vama boja sviđa? :)

Spomenimo i kako se Oukitel C8 4G prodaje po službenoj cijeni do samo 99,99$ (trenutno je na akciji po još nižoj cijeni!), dok je konkurentski Xiaomi Redmi 4X prodaje po 115$. Ako bi imali 150$ u džepu koji bi smartfon kupili?

Više detalja o Oukitelu C8 4G potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.