Oukitel C5 Pro – ekran testiran čekićem, čavlima i bacanjem na pod!

Fotografija članka: Oukitel C5 Pro – ekran testiran čekićem, čavlima i bacanjem na pod!

Mnogi korisnici žele imati pametni telefon koji ima vrlo robusne karakteristike, posebno se to odnosi na ekran koji je i najosjetljiviji. S Oukitel C5 Pro pametnim telefonom s tim nećete imati problema.

Oglas

Proizvođači pametnih telefona sve više pažnje pridaju samoj izdržljivosti i robusnosti pametnih telefona. Jedan od proizvođača koji je prepoznatljiv upravo po ovoj karakteristici svakako je Oukitel, a njihov novi C5 Pro smartfon oličenje je izdržljivosti.

Kompanija ga je predstavila u jednom zanimljivom video prilogu koji pokazuje koliko je zapravo  njihov robustan smartfon, odnosno koliko toga može izdržati njegov ekran. Na njihovom Youtube kanalu se pojavio novi pametni telefon kojeg su isprobali u nekoliko ekstremnih testova.

Kao što ćete i sami vidjeti u video prilogu niže, nakon udaranja čekićem po ekranu, zabijanja čavala udaranjem ekrana i bacanjem smartfona na tvrde pločice, na ekranu se neće pojaviti nikakvo oštećenje ili pukotina. U kompaniji tvrde kako su prilikom proizvodnje napravili nekoliko ovakvih testova prije nego je pušten na proizvodne trake. Osim ovih koje ćete vidjeti, testiran je i na savijanje, ekstremno visoke i niske temperature, te još nekoliko testova bacanja na različite površine i na različite načine.

Iako je ekstremno robustan, uz Oukitel C5 Pro ćete u kutiji dobiti i mali dodatak – silikonsko kućište. Ono će dodatno zaštititi ekran, u prvom redu njegove kutove koji su i najosjetljiviji. Mnogi korisnici se boje onoga što se može dogoditi ako vam vaš smartfon ispadne iz ruke. S C5 Pro s tim nemate problema.

Sve detalje o Oukitel C5 Pro pametnom telefonu, kao i njegove karakteristike, možete pronaći na . Isto tako, smartfon se trenutno nalazi u pretprodaji po vrlo povoljnoj cijeni, a možete ga pronaći u . Svakako preporučujemo posjetite ih.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.