Otvorenom društvu za razmjenu ideja odobrena besplatna pomoćna nastavna sredstva

Fotografija članka: Otvorenom društvu za razmjenu ideja odobrena besplatna pomoćna nastavna sredstva

Uz pomoć ove stranice mogu se savladati ili utvrditi osnovne računalne vještine i znanja, a pristup objavljenom materijalu je besplatan, a može se koristiti kao pomoćno nastavno sredstvo u osnovnoj školi.

Oglas

Neprofitna udruga i nakladnik Otvoreno društvo za razmjenu ideja (ODRAZI) iz Zagreba je pokrenula projekt računalne e-edukacije sa slobodnim pristupom – ITdesk.info. Projekt je realiziran volonterskim radom, a materijali su, između ostalog, lokalizirani i recenzirani na slovenski i srpski jezik i pismo.

Saznali smo i kako je Agencija za odgoj i obrazovanje (AOO) RH odobrila mrežne publikacije koje učenici/ce u RH mogu slobodno koristiti kao pomoćno nastavno sredstvo u osnovnoj školi, u sklopu predmeta Informatika i Tehnička kultura (od 5.-8. razreda), što je vrlo pohvalno.

Na provedbi ovog dijela projekta je surađivalo ukupno 31 osoba i institucija iz neprofitnog, privatnog i javnog sektora, s područja Hrvatske, Srbije i Slovenije te je odobrena jedna publikacija za učenike/ce slovenske nacionalne manjine, a 2 za učenike/se srpske nacionalne manjine. Materijali odobreni od strane Agencije za odgoj i obrazovanje ostat će besplatno i trajno dostupni svim zainteresiranim učenicima/cama u RH kao mrežne publikacije koje se mogu slobodno pregledavati, ispisivati i distribuirati.

Otvorenom društvu za razmjenu ideja odobrena besplatna pomoćna nastavna sredstva 02

Iskoristite ovo besplatno online znanje, nalazi se na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.