Otvorena Ekobit DevArena 2013, najtehnološkija hrvatska konferencija

Fotografija članka: Otvorena Ekobit DevArena 2013, najtehnološkija hrvatska konferencija

U Tremama Tuhelj otvorena nova osma po redu Ekobit DevArena 2013, a koja je poznata kao najtehnološkija konferencija koja se održava u Hrvatskoj.

Oglas

Nakon uvodnih govora i keynote predavanja s praktičnim primjerima, predavanja su podijeljena u četiri tracka, odnosno vrste predavanja. Kako je ova konferencija u prvom redu namijenjena programerima, razvojnim inženjerima i IT profesionalcima, i sama su predavanja prilagođena sudionicima. Ukratko, već na samom su početku sudionici Ekobit DevArena 2013 konferencije , njih 200-tinjak, vidjelo je demonstracija, savjeta i praktičnih primjera kako nove tehnologije funkcioniraju u praksi.

Spomenimo i kako je Ekobit DevArena 2013 konferencija u prvom redu namijenjena IT stručnjacima koji razvijaju aplikacije na Microsoftovim tehnogijama. Osim domaći, na konferenciji je govorilo i nekoliko stranih i regionalnih stručnjaka.

Neka od zanimljivijih predavanja koja nas očekuju do ručka svakako su primjerice „ASP.NET WebAPI 2.0“, „Visual Studio 2012 i 2013 – kako do boljeg koda“, „SharePoint and Yammer: Developing social solutions on Microsoft Technologies“, te „Kako zaraditi na Windows Phone aplikacijama?“. Poslije ručka očekujemo većinu predavanja, također vrlo stručnih i zanimljivih. Na kraju, nagradne igre i izvlačenje nagrada.

Više o Ekobit DevArena 2013 konferenciji potražite i u našem .

Ekobit DevArena 2013 konferencija

Ekobit DevArena 2013 konferencija

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.