Otvoren Zagreb AV Show 2013 sajam vrhunske audio i video tehnologije

Fotografija članka: Otvoren Zagreb AV Show 2013 sajam vrhunske audio i video tehnologije

U naredna tri dana u zagrebačkom hotelu Sheraton se održava Zagreb AV Show 2013, 19. po redu sajam vrhunske audio i video tehnologije.

Oglas

Ako ste audiofil, filmofil, tehnofil ili neki drugi “fil”, svakako vam preporučujemo da se od 18-20. listopada (od petka do nedjelje) nacrtate u Sheratonu i uživate u najboljem od najboljeg. Ovogodišnji 19. po redu zagrebački sajam potrošačke elektronike, Zagreb AV Show 2013, vodeći je ovakav sajam u Hrvatskoj i ovom dijelu regije.

Zagreb AV Show 2013

Kao i proteklih godina izlagački prostor održavanja sajma namijenjen je za predstavljanje vodećih tvrtki iz područja potrošačke elektronike (CE). Već smo bili na štandovima Philipsa, Panasonica, Samsunga, Sonus Arta i mnogih drugih, snimili smo i neke fotke, što možete i sami vidjeti.

Zagreb AV Show 2013

Na sajmu je tradicionalno predstavljena vrhunska demonstracija stereo i high-end audio proizvoda u dvoranama i sobama hotela, te predstavljanje najnovijih modela 2D, 3D i 4K Full HD LCD i Plazma televizora, Home Theater i IPTV uređaja, multimedije, mobilnih telefona, tableta i novih tehnologija.

Zagreb AV Show 2013

Glavni pokrovitelj i suorganizator Zagreb AV Show 2013 sajma je magazin . Andrija Ćurković u ekskluzivnom videu za naš portal govori o Zagreb AV Show 2013 sajmu i naravno – svi ste pozvani!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.