Otvaranje Microsoft inovacijskog centra MIC u Splitu

Fotografija članka: Otvaranje Microsoft inovacijskog centra MIC u Splitu

Otvaranje Microsoft inovacijskog centra MIC u Splitu

Idući tjedan će se održati svečano otvaranje na kojem će, kako je najavljeno, sudjelovati visoki državni dužnosnici, predstavnici lokalne uprave i partnera, te akademske zajednice. Kako kažu u Microsoftu Hrvatska, uvjereni su kako će otvaranje ovog centra značajno doprinijeti transferu znanja i iskustava, te dodatno potaknuti brži razvoj ICT industrije na regionalnoj razini. Microsoftov inovacijski centar namijenjen je prvenstveno malim i srednjim tvrtkama kojima osigurava infrastrukturu i resurse potrebne za razvoj inovativnih softverskih rješenja i usluga, njihovo testiranje te razradu poslovnih modela za njihovo plasiranja na lokalno i međunarodno tržište. Ujedno, jedna od značajnih uloga Centra, smještenog u sveučilišnom kampusu je aktivna suradnja s akademskom zajednicom te otvaranje novih resursa za studente i profesore splitskog sveučilišta.

Svečanost službenog otvaranja održat će se u utorak, 7. travnja 2009. godine, u prostorijama Microsoftovog inovacijskog centra, u zgradi Sveučilišne knjižnice, Ruđera Boškovića 31, 4. kat, 21000 Split, s početkom u 11.00 sati.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.