Otvara se prva Lightsaber akademija u SAD-u

Fotografija članka: Otvara se prva Lightsaber akademija u SAD-u

San Francisco je mjesto za sve one koji žele naučiti vitlati svjetlosnom sabljom

Oglas

Neka prvi baci kamen tko nije barem jednom zavitlao drškom od metle zamišljajući da je Jedi :D Ne brinite… niste jedini. Stoga je čak pomalo i iznenađujuće s kojim zakašnjenjem stiže ova vijest.

U SAD-u, točnije u Kaliforniji u San Franciscu, otvara se prva Jedi akademija. Ovdje će brojni zainteresirani polaznici moći naučiti kako ovladati svjetlosnom sabljom – famoznim lightsaberom.

Iako možda nemate dovoljno midiklorijana da bi vas Jedi Order primio u svoje redove, moći ćete postati član ove škole koja prima sve nove članove. Pitate se jeste li u sigurnim rukama?

Iza ovog projekta stoji LudoSport; kompanija osnovana prije više od deset godina. Već su otvorili nekoliko škola za savladavanje tehnike svjetlosne sablje i to u Italiji, Engleskoj, Francuskoj, Belgiji, Španjolskoj, Švedskoj i Rusiji (zanimljivo je da je u svim ovim zemljama popularno mačevanje). I nakon više od deset godina, otvaraju napokon školu u rodnom gradu Lucas Artsa.

Svih sedam tehnika svjetlosne sablje se uči i ovdje: Shii-cho, Makashi, Soresu, Ataru, Djem-so, Niman, Vapaad. Ovisno koji ste stupanj napretka, dobivate i boju koja je karakteristična za vaš stupanj.

Sve ovo na prvi pogled izgleda možda blesavo, ali iznenadit ćete se kada čujete da LudoSport za svoje polaznike održava i međunarodne turnire u kojima se primjenjuju pravila iz brojnih borilačkih sportova poput mačevanja, aikida, kenda i drugih.

Više informacija možete pronaći na .

lightsaber-akademija_3

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.