Otkrivena imena novih Motorola Droid: Ultra, Maxx, Mini i Moto X

Fotografija članka: Otkrivena imena novih Motorola Droid: Ultra, Maxx, Mini i Moto X

Sada imamo još neke dodatne informacije (neslužbene) o povratku velikog M na smartphone tržištu. Radi se o imenima četiri nova modela Motorola Droid linije a one dolaze od strane Twitter računa  @evleaks –a.

Oglas

S obzirom na još neke informacije koje kruže internetskim prostranstvima, mogli bi reći da Motorola XT1080 / Droid Ultra bi mogao i trebao biti model na vrhu raspona serije.


Motorola XT1080M / Droid MAXX, čini se da je Motorole Droid Razr HD, dok Motorola XT1030 / Droid Mini bi mogao biti model nižeg srednjeg ranga. Motorola XT1060 / Moto X je mid-range uređaj za koji ima dostupnih tehničkih specifikacija. Model odlikuje Qualcomm Snapdragon S4 Pro, 2 GB RAM, HD zaslon od 4.3 i 4.7 inča i cijena ne prelazi 299 dolara.

Za ostale detalje moramo pričekati službeno predstavljanje 11.srpnja, ali prema zadnjim informacijama prodaja modela Moto X započinje od kolovoza samo u Americi. Dolazak u Europu slijedi nešto kasnije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.