Osvojite UMi Diamond X u boji kojoj želite, brzo i lako!

Fotografija članka: Osvojite UMi Diamond X u boji kojoj želite, brzo i lako!

Zašto baš tebi treba novi pametni telefon? Javi odgovor ekipi na Umi.hr webshopu i možda baš ti osvojiš zanimljivi UMi Diamond X pametni telefon. Dobro razmisli do 18.05.2017. u 23:59 sati.

Oglas

Istina, imate nešto više od 36 sati na raspolaganju (od kada smo napisali ovu vijest) ali to je sasvim dovoljno da objasnite zašto vam treba novi pametni telefon i zašto ga baš vi trebate dobiti na poklon. Ili ga pak želite osvojiti i pokloniti nekome?

Sve što trebate je:
1. Obavezno lajkati Facebook stranice
2. Na email poslati odgovor zašto baš tebi treba novi pametni telefon?
3. U istom emailu upiši svoje točne podatke (ime i prezime, adresa, poštanski broj i mjesto, email i broj mobitela/telefona) kako bi te ekipa iz UMi Hrvatska mogla obavijestiti ukoliko te izvuku kao dobitnika.

Nagradni natječaj je organiziran povodom otvaranja novog , na kojem su u prodaji zanimljivi pametni telefoni ove kompanije na koje od sada imate i jamstvo te osiguran servis. Preporučujemo ih posjetiti.

Vjerujemo kako vam je sve jasno, pa na posao! Podsjećamo vas kako imate na raspolaganju otprilike dan i pol, što je i više nego dovoljno vremena za osmisliti uvjerljivi odgovor koji vam može donijeti novi UMi Diamond X u crnoj ili zlatnoj boji (po izboru), simpatični smartfon koji smo i sami testirali.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.