OŠ Grigor Vitez dobila 7 novih računala – poklon Compinga

Fotografija članka: OŠ Grigor Vitez dobila 7 novih računala – poklon Compinga

Comping, hrvatska ICT tvrtka, poklonila je sedam novih računala zagrebačkoj osnovnoj školi Grigora Viteza.

Oglas

Nova će energetski učinkovita i trojezgrena HP Compaq računala učenici i nastavnici koristiti u podizanju razine edukacije, kvalitete rada i atraktivnosti nastave.

Comping će uz donaciju računala školi pomoći i oko uređenja prostora same informatičke učionice a o podršci koju uz informatička znanja ova tvrtka pruža sportu govori i prisutnost   braće Sinković na svečanosti, proslavljenih hrvatskih veslača i velikih nada za novo odličje na skorašnjim Olimpijskim igrama u Riju. Martin i Valent Sinković podijelili su učenicima prigodne majice, odgovarali na pitanja novinarske sekcije koja djeluje u OŠ Grigora Viteza a donijeli su i trening spravu za veslanje kako bi učenicima demonstrirali svoju pobjedničku tehniku.

Da je zagrebačka osnovna škola Grigora Viteza upravo prava adresa za ovakvu donaciju potvrdila je i ravnateljica škole, Vlatka Kovač. Naime, OŠ Grigora Viteza jedinstvena je u Hrvatskoj po raznovrsnosti programa koje pohađaju učenici. Uz učenike s teškoćama i učenike tipičnog razvoja, posebnu pažnju škola posvećuje i darovitim učenicima te teži zadovoljiti potrebe svakog pojedinog učenika ističući njihove pozitivne strane, interese i uspjehe.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.