Orlando Sea World: delfin se zaigrao i ukrao tablet iz ženine ruke!

Fotografija članka: Orlando Sea World: delfin se zaigrao i ukrao tablet iz ženine ruke!

U video prilogu kojeg ćete vidjeti u nastavku glavna zvijezda je zaigrani delfin koji je iznenadio jednu ženu i doslovno joj iz ruke “oteo” tablet u roza flip-case kućištu.

Oglas

Ovaj se simpatični događaj zbio u Sea Worldu u Orlandu, dok je posjetiteljica snimala i fotkala program koji je izvodio nestašni delfin. I dok se ona uživjela u program, delfin je nestašno iskočio iz vode, naslonio se na ogradu i “čupnuo” joj iPad iz ruke. Drugim je posjetiteljima to bilo simpatično, njoj sigurno nije.

Ono što možda pomalo neobično je činjenica kako je ta ista žena u rukama imala i iPhone s kojim je puno jednostavnije snimati fotografije, a i kvaliteta snimki odnosno fotografija je puno bolja. Da smo zlobni rekli bismo “koja plavuša”… :) Tko zna, možda je lovila Pokemone na smartfonu… :)

U svakom slučaju, pogledajte kako se to dogodilo, vjerojatno će i vama biti simpatičan ovaj video, a možda i pouka da budete oprezni kada budete u zoološkom vrtu.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.