Originalna SanDisk Ultra 64GB microSDHC UHS-I TF po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Fotografija članka: Originalna SanDisk Ultra 64GB microSDHC UHS-I TF po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Ova memorijska kartica pogodna je za sve uređaje. Originalnu SanDisk Ultra 64GB microSD karticu smo pronašli na Cafago webshopu po osjetno sniženoj cijeni, što itekako vrijedi iskoristiti.

Oglas

Memorijske kartice ovakve vrste trebaju uvijek i svima. Što je kapacitet veći to je bolje, bez obzira u kojem uređaju ćete ih koristiti. Zahvaljujući brzini od 80MB/s pogodna je za snimanje čak i 4K videa koji polako ali sigurno postaje standard. Originalnu SanDisk Ultra 64GB microSD memorijsku karticu pronašli smo po osjetno sniženoj cijeni na , a na kraju članka ćemo vam otkriti i kuponski kod koji će cijenu praktički prepoloviti.

Za što ćete je koristiti i u kojim uređajima, to je manje važno. Naime, ova memorijska kartica s dodatnim adapterom može se iskoristiti za različite uređaje. Vjerojatno ćete je najčešće koristiti u vašim pametnim telefonima, tabletima, ali i digitalnim fotoaparatima, stolnim i prijenosnim računalima, video playerima i Android TV Box uređajima. Dakle, možete je “ubosti” u bilo koji uređaj koji ima SD odnosno microSD utor.

Što ćete pohranjivati na nju, izbor je na vama. Pogodna je za snimanje fotografija i videa u vrlo visokim rezolucijama, a otporna je na vodu, visoku temperaturu, ultraljubičaste zrake, kao i na padove. Isto tako, pogodna je za prebacivanje veće količine podataka s jednog uređaja na drugi.

Kako se radi o proizvođaču SanDisk, ova je memorijska kartica vrlo brza i pouzdana, tako da ćete je rado i često koristiti. Spomenimo i kako ih i mi koristimo za snimanje videa na našem Youtube kanalu. Jeste li bloger, vloger fotograf, snimatelj ili ćete je koristiti za neke druge potrebe, ovo je kartica koju vrijedi imati.

Pogotovo kada saznate cijenu. Originalna SanDisk Ultra 64GB microSD memorijska kartica nalazi se u prodaji na po cijeni od 51,95$, no ako upišete kuponski kod “APC28”, cijena će se spustiti na samo , što je cijena za koju nećete morati platiti niti porez. Inače kuponski kod vrijedi do 10. svibnja, tako da imate i više nego dovoljno vremena za kupovinu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.