OrientPhone N7 3G tablet konkurencija je Samsungu Galaxy Tab 3

Fotografija članka: OrientPhone N7 3G tablet konkurencija je Samsungu Galaxy Tab 3

Širom svijeta pojavile su se razne kopije novog Samsung Galaxy Tab 3 tableta. Jedna od zanimljivijih i novijih je takozvani OrientPhone N7 3G tablet.

Oglas

Sličnih je hardverskih karakteristika kao i Galaxy Tab 3 7.0. OrientPhone N7 3G tablet ima i sličnu cijenu, podršku za 3G, Dual SIM i glasovnu podršku. Tablet radi na 4-jezgrenom Mediatek procesoru (Cortex A7) na 1,2 GHz, ima 1 GB RAM-a, 8 GB prostora za pohranu podataka, te bateriju od 4000 mAh . Na žalost, podržava samo Bluetooth 3.0, ali ima GPS, dok 7 inčni IPS ekran ima HD rezoluciju od 1280×800 točaka.

Ono što nam se sviđaj je stražnja kamera od čak 13MP, dok je sprijeda kamera od 2MP. Jasno, može snimati Full HD video, ima LED bljeskalicu, a radi na Android 4.2 operativnom sustavu. Tanak je 9,4 milimetara i težak samo 348 grama.

Saznajemo kako se OrientPhone N7 3G tablet prodaje po nevelikoj cijeni od 193,69$, što vjerujemo kako će biti privlačno mnogim kupcima.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.