Oracle The Information Age 2009 konferencija – 15 godina djelovanja u Hrvatskoj

Fotografija članka: Oracle The Information Age 2009 konferencija – 15 godina djelovanja u Hrvatskoj

Oracle The Information Age 2009 konferencija - 15 godina djelovanja u Hrvatskoj

Ovogodišnja, treća po redu «The Information Age» konferencija bit će održana 7. travnja u zagrebačkom HYPO EXPO XXI centru, a po prvi puta Oracle svoju najveću domaću priredbu organizira u suradnji sa partnerom, tvrtkom Hewlett Packard.

½The Information Age 2009 ½, godišnja Oracle konferencija postala je tradicionalno okupljanje ICT profesionalaca iz države i regije. Ponosan sam što je interes za konferencijom iz godine u godinu sve veći i trudit ćemo se da i nadalje na ovim susretima ponudimo što atraktivnije teme i prezentacije» – izjavio je Marin Tadić, generalni direktor Oracle Hrvatska i domaćin konferencije.

Uz gospodina Marina Tadića posjetiteljima će se prigodno obratiti i Alojzije Jukić, generalni direktor Hewlett-Packard Hrvatska, a uvodnu prezentaciju održat će Alain Ozan, potpredsjednik tehnološkog poslovanja kompanije Oracle za EE & CIS regiju. Kroz tehnološki i aplikacijski program konferencije, tijekom cjelodnevne konferencije posjetitelji će se moći upoznati sa brojnim proizvodima i rješenjima kao što su EBS Oracle ERP, Hyperion, Oracle BI, Primavera i drugi. Zadovoljni Oracle korisnici, kao što su Hrvatska Lutrija, Konzum, Tisak, Končar i drugi, predstavit će svoja pozitivna iskustva iz poslovne prakse.

"Hewlett Packard i Oracle izvrsno surađuju na globalnoj razini pa je bilo logično tu kvalitetnu suradnju preslikati i na hrvatsko tržište, odnosno ovu konferenciju. Svojim partnerstvom želimo doprinijeti još većoj kvaliteti sadržaja same konferencije.» izjavio je Alojzije Jukić, generalni direktor Hewlett-Packard Hrvatska.

Na izložbenim prostorima predstavit će se i pokrovitelji konferencije: Combis, IN2, Infoart, Multicom, Primakon, Arbor Informatika, Laserline i Magis ICT, a više o samoj konferenciji možete pronaći na:

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.