Oracle proglašen SPSS-ovim tehnološkim partnerom godine

Racunalo.com foto

Poboljšana integracija Oracleove tehnologije ODM omogućuje analitičarima povećanje učinkovitosti i povrat uloženih sredstava uporabom nagrađenog sučelja SPSS Clementine, koje omogućuje izradu, pretraživanje i uporabu modela u bazi podataka Oracle Database 10g. To znači da su algoritmi ODM, Naive Bayes, Adaptive Bayes Network i Support Vector Machines u sučelju Clementine prikazani kao proširene palete algoritama. Te je algoritme stoga moguće upotrebljavati na jednak način kao i algoritme unutar rješenja Clementine.


“Drago nam je što smo primili priznanje za svoj rad s alatom SPSS Clementine”, rekao je Ray Roccaforte, potpredsjednik odjela Data Warehousing and Business Intelligence Platform u tvrtki Oracle. “Ta nagrada potvrđuje da visokoučinkovita tehnologija Oracle Data Mining integrirana u programsku opremu drugih proizvođača može pomoći pri stvaranju učinkovitih rješenja u Oracleovoj bazi 10g”.


“Komplementarnost SPSS-ovih rešenja za analitiku planiranja i tehnologije Oracle Data Mining prošle nam je godine omogućila da razvijemo sveobuhvatna optimizirana korisnička rješenja poboljšanih mogućnosti”, rekao je John Shap, viši SPSS-ov potpredsjednik za globalnu prodaju.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.