Oracle Primavera P6 Professional Project Management rješenje i u brodogradilištu Uljanik

Fotografija članka: Oracle Primavera P6 Professional Project Management rješenje i u brodogradilištu Uljanik

Osim toga, naše najuspješnije brodogradilište smanjilo je troškove tijekom čitavog proizvodnog ciklusa te osiguralo dovršetak složenih brodograđevnih projekata na vrijeme i u skladu s budžetom.

S ciljem poboljšanja upravljanja projektima izgradnje brodova te daljnjeg povećanja produktivnosti ULJANIK Brodogradilište implementiralo je Oracle Primavera P6 EPPM rješenje. Time su eliminirana uska grla u planiranju i proizvodnji brodova te dobiven uvid u sve faze napretka projekta u realnom vremenu. Također, donošenje ključnih strateških odluka u brodogradilištu danas je puno lakše zahvaljujući jednostavnoj izradi projektnih analiza i izvješća.

"Zahvaljujući Oracle Primavera P6 Professional Project Managementu skratili smo planiranje brodograđevnog procesa za 50 posto te smanjili troškove proizvodnje brodova. To nam je omogućilo da se specijaliziramo za izuzetno složeni proizvodni program malih serija novogradnji brodova te postanemo jedino profitabilno hrvatsko brodogradilište“, Emil Kožljan, Rukovoditelj Razvoja informacijskih sustava, ULJANIK Borodgradilište d.d.

Partner pri implementaciji Primavere u ULJANIKU bila je domaća tvrtka Primakon, ovlašteni Oracle partner, s dugogodišnjim iskustvom u uvođenju rješenja za upravljanjima projektima u brojnim domaćim i stranim kompanijama.

Primakon i ove godine organizira konferenciju o upravljanjima projektima – PrimaDan’12. Konferencija se održava od 1. – 2. lipnja 2012. u Opatiji, a svi zainteresirani imat će priliku na jednom mjestu saznati najnovija iskustva iz upravljanja složenim i zahtjevnim projektima.

Više o samoj konferenciji, predavačima i programu možete naći na .

Oracle Primavera P6 Professional Project Management rješenje i u brodogradilištu Uljanik

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.