Oracle predstavio The Information Age, najveću godišnju konferenciju

Fotografija članka: Oracle predstavio The Information Age, najveću godišnju konferenciju

Oracle predstavio The Information Age, najveću godišnju konferenciju

"Konferencija ‘The Information Age’ već je prošle godine postala tradicionalno okupljanje ICT profesionalaca iz Hrvatske i regije, a ove godine održava se po četvrti puta. Kao i do sada, naši će partneri i korisnici, ali i gosti iz struke i medija, dobiti sveobuhvatnu informaciju o novim Oracle proizvodima i uslugama. Ove godine u središtu pažnje biti će Oracle Exadata, nova verzija rješenja za pohranu podataka te Sun Oracle Database Machine, integrirana hardverska i softverska platforma za Oracle bazu podataka", izjavio je Marin Tadić, generalni direktor Oracle Hrvatska i domaćin konferencije.

Oracle predstavio The Information Age, najveću godišnju konferenciju

Nova platforma koja se sastoji od Oracle Exadate, nove verzije rješenja za pohranu podataka te Sun Oracle Database Machinea, integrirane hardverske i softverske platforme za Oracle bazu podataka, nudi performanse nekoliko puta bolje u odnosu na postojeće platforme bez potrebe za prilagođavanjem aplikacija, s naprednim oblicima kompresije koji omogućuju deseterostruko smanjenje potrebnog diskovnog prostora. Riječ je o najboljoj infrastrukturi kako za skladišta podataka tako i za transakcijske sustave.

I ove godine na konferenciji sudjeluju eminentni međunarodni gosti-domaćini: Alain Ozain, potpredsjednik tehnološkog poslovanja Oracle EE&CIS regije, te Frank Buytendijk, potpredsjednik Oracle EPM skupine proizvoda.

„Hewlett-Packard i Oracle već tradicionalno svojim korisnicima nude proizvode i rješenja utemeljene na zajedničkom iskustvu i kompetencijama. Dvije tvrtke strateški surađuju već više od 25 godina i u tom smo razdoblju ostvarili suradnju s oko 140 tisuća korisnika iz svih industrijskih grana. Sve to omogućava Hewlett-Packardu i Oracleu da i hrvatskim korisnicima isporuče sveobuhvatna prilagođena rješenja za pospješivanje njihovog poslovanja“, izjavio je Siniša Staničić, Enterprise Servers and Storage Country menadžer tvrtke Hewlett-Packard.

Oracle predstavio The Information Age, najveću godišnju konferenciju

Sudionici konferencije moći će doznati i novosti o ostalim Oracle proizvodima kao što su Oracle ERP, Oracle BI, Oracle CRM, Hyperion te se upoznati sa mnogim studijama slučaja koje su još jedan nezaobilazan segment „The Information Age“ konferencija. Implementaciju Oracleovih rješenja u svom poslovanju ove će godine predstaviti nekoliko financijskih institucija (Croatia osiguranje, Varaždinska banka, Zagrebačka banka), a širinu aplikativnih mogućnosti upotpunit će studije slučaja Nuklearne elektrane Krško, HZMO-a i drugih.

Na izložbenim prostorima predstavit će se i pokrovitelji konferencije: Asseco, Combis, Comping, Computech, Croz, Dekod, IN2, Infoart, Multicom, Neos i TIS-OIS. Više o samoj konferenciji možete pronaći na: .

Oracle predstavio The Information Age, najveću godišnju konferenciju

Foto: Božidar Komarić, Racunalo.com

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.