Oracle odgovara na izazove informacijskog doba

Fotografija članka: Oracle odgovara na izazove informacijskog doba

"The Information Age 2008" naziv je najveće ovogodišnje Oracleove konferencije na kojoj će kompanija ponuditi čitavu svoju paletu proizvoda i rješenja, kako onih već etabliranih tako i onih najnovijih. Kako se očekuje, na cjelodnevnoj konferenciji koja će se održati 9. travnja u zagrebačkom hotelu Antunović, sudjelovat će više od 400 gostiju.

Nakon uvodnog govora Marina Tadića, generalnog direktora Oracle Hrvatska, konferencija će se podijeliti u svoja dva osnovna dijela – tehnološki i aplikacijski. Atilla Kiral, Oracleov podpredsjednik i generalni direktor Oracle Turska, otvorit će tehnološki panel u kojem će niz stručnjaka predstaviti alate za upravljanje bazama podataka (oracle Database), alate za poslovnu inteligenciju (Oracle Business Intelligence), te druga kompanijina sigurnosna i integracijska rješenja. Hanspeter Kipfel, podpredsjednik Orecleova aplikacijskog poslovanja za EE i CIS regiju, vodit će aplikacijski panel, na kojem će prvi put u Hrvatskoj biti predstavljen Oracleov alat za upravljanje odnosima s korisnicima (Siebel Costumer Relationship Manager), kao i brojne druge aplikacije iz njihovog portfelja.

Svoja će iskustva na konferenciji predstaviti Oracleovi korisnici FINA i Pliva, kao i brojne tvrtke partneri IN2, Times Computers, Infoart i mnoge druge.

Više o svemu saznajte u emisiji "" (subota, 12.05), u kojoj u subotu možet saznati i što je gospodin Tadić rekao o konferenciji te o o stanju hrvatskog IT tržišta i gdje se u tome nalazi Oracle Hrvatska.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.