Oracle Hrvatska educira studente FER-a o poslovnoj inteligenciji

Fotografija članka: Oracle Hrvatska educira studente FER-a o poslovnoj inteligenciji

Oracle Hrvatska educira studente FER-a o poslovnoj inteligenciji

Tijekom ovog tjedna održava se višednevni tečaj za studente zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) na kojemu će polaznici steći dodatna znanja o danas vrlo aktualnim rješenjima za podršku u poslovnom odlučivanju odnosno poslovnoj inteligenciji. Na tečaju pod nazivom "Oracle Business Intelligence" sudjeluju 22 perspektivna studenta FER-a. Inicijativa dodatne edukacije kojom se usvajaju znanja potrebna za uspjeh na tržištu rada, koju je pokrenuo Oracle Hrvatska, izuzetno je dobro prihvaćena među studentima, što pokazuje veliko zanimanje polaznika za ovotjedni tečaj poslovne inteligencije.

U sklopu strateške suradnje FER-a i tvrtke Oracle Hrvatska, studenti koji završavaju akademski program i pripremaju se za početak poslovne karijere dobivaju podršku u smislu edukacije i stjecanja znanja koja im pomažu da budu konkurentniji u traženju zaposlenja. Na hrvatskom tržištu rada vidljivi su nedostaci kvalitetnih kadrova iz IT sektora, a ekspertiza u području BI (Business Intelligence) sustava danas je neophodna za uspjeh velikih i srednje velikih tvrtki.

"Oracle kao tržišni lider u polju Business Intelligence rješenja u Hrvatskoj prava je adresa za stjecanje znanja i kvalifikacija najboljim studentima koji se spremaju za ulazak na tržište rada. Inspirira nas veliko zanimanje studenata FER-a za usvajanjem korisnih vještina i zahvaljujem svima koji su pomogli u organizaciji tečaja. Oracleova BI rješenja dokazala su se kao neophodan alat za stjecanje komparativnih prednosti na tržištu te ne čudi da se njima sve više koriste i tvrtke u Hrvatskoj, što povećava i potrebu za stručnjacima koji znaju raditi s takvom tehnologijom. Na taj način pomažemo i našim partnerima i korisnicima koji sada lakše pristupaju kvalitetnim potencijalnim zaposlenicima", kazao je tim povodom generalni direktor tvrtke Oracle Hrvatska, Marin Tadić.

Tečaj "Oracle Business Intelligence" započeo je u ponedjeljak 8. veljače i traje do petka 12. veljače 2010. Voditeljica tečaja je Ljiljana Perica, Business Solutions Team Leader u tvrtki Oracle Hrvatska, a selekciju i koordinaciju studenata provodi mentor Zoran Skočir.

Oracle Hrvatska educira studente FER-a o poslovnoj inteligenciji

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.