Optima Telekom nudi popuste i pogodnosti za nove O2 i O3 pakete

Fotografija članka: Optima Telekom nudi popuste i pogodnosti za nove O2 i O3 pakete

Za nove O2 ili O3 pakete daju 50% popusta na mjesečnu naknadu za prva tri mjeseca ili poklon-bon za kupnju bilo kojeg proizvoda u trgovinama Elipso.

Oglas

U predbožićno vrijeme svi imaju neke popuste, pa tako i Optima Telekom koja je pripremila nove O2 i O3 pakete svojih usluga telefona, interneta i televizije, a za koje tvrde kako su povoljniji, bogatiji i brži. Uz neograničen internet brzine do 10Mbps, paketi kombiniraju uslugu neograničenog telefoniranja i/ili Optiminu atraktivnu uslugu televizije s više od 140 televizijskih i radijskih kanala te više od 2.000 filmskih naslova u OptiTV videoteci.

Sve nove, ali i postojeće korisnike koji se odluče za neki od novih O2 ili O3 paketa, Optima Telekom razveselit će s 50% popusta na mjesečnu naknadu za prva tri mjeseca ili poklon-bonovima u vrijednosti 350 ili 600 kuna, ovisno o odabranom paketu. Poklon-bon moguće je iskoristiti za kupnju bilo kojeg proizvoda iz bogate ponude Elipso trgovina diljem Hrvatske. Primjerice, uz poklon-bonove korisnici mogu umanjiti trošak prilikom kupnje tablet uređaja ili televizije i uživati u svim prednostima novih O2 i O3 paketa.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.