Optima Telekom na drugačiji način promovira svoju proljetnu akciju

Fotografija članka: Optima Telekom na drugačiji način promovira svoju proljetnu akciju

Čega se neće sve domisliti kompanije kako bi privukle pažnju korisnika, ali i medija. Marketinčka “gerila” kampanja napravljena je u suradnji s glumcem Hrvojem Kečkešom.

Oglas

Optima Telekom u suradnji s poznatim hrvatskim glumcem Hrvojem Kečkešom proveo je zanimljivu gerila kampanju za svoju aktualnu Proljetnu akciju.

Uobičajeno sunčano popodne u zagrebačkom kvartu Prečko za mnoge je bilo itekako izazovno i zanimljivo. Jedinstvena prilika za osvajanje 300 kuna pružila se svima koji su prolazili pokraj reklamnog plakata Optima Telekoma. Kreativno osmišljen plakat skrivao je nekoliko potrošačkih kartica s vrijednim iznosom, no kako bi ih pronašli, prolaznici su se ipak trebali potruditi.

U njihovim pokušajima pomogao im je i naš poznati glumac Kečkeš koji je uskočio s popularnim “lopovskim ljestvama” i ključevima, a ni sam nije odolio trganju plakata.

Reakcije prolaznika, koji su bili vrlo odvažni u pokušaju pronalaženja dobitne kartice, zabilježila je i kamera. Neki su svojim hrabrim pokušajima privukli i publiku. U videu na linku pogledajte kako je izgledala neobična scena u Zagrebu.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.