Optima Telekom akvizirao H1 Telekom – što to znači za korisnike?

Fotografija članka: Optima Telekom akvizirao H1 Telekom – što to znači za korisnike?

Od danas Optima Telekom i H1 Telekom nastupaju kao jedna kompanija, na temelju rješenja o pripajanju Trgovačkog suda u Zagrebu. Na tržištu će svoju budućnost graditi pod imenom Optima Telekoma.

Oglas

Proteklih nekoliko godina bilo je vrlo burno razdoblje za Optimu Telekom. Još smo 2014. godine bili na posebnoj konferenciji za novinare na kojoj je odlučeno o . Tada joj nismo prognozirali dobre izglede, no čini se kako su se stvari ipak pokrenule u poslovno pozitivno smjeru.

Nakon stabilizacije poslovanja Optima Telekom je u srpnju 2017. godine vidjela svoju poslovnu priliku kroz akviziciju H1 Telekoma.

Danas je pripajanje zaključeno te od sada ove dvije kompanije nastupaju udruženo kao jedna tvrtka koja predstavlja kvalitetnu opciju za sve korisnike telekomunikacijskih usluga.

Nakon provedbe pripajanja pred nama je sada realizacija svih sinergijskih potencijala koji će osigurati povećanje poslovne efikasnosti i još uspješnije buduće poslovanje Optima Telekoma. U konačnici će to donijeti značajno veću vrijednost dioničarima, ali i još kvalitetnije i atraktivnije opcije za korisnike telekomunikacijskih usluga. S kolegama iz H1 razmijenit ćemo najbolje prakse i znanja, nastavit ćemo investirati u korisnika, infrastrukturu, dodatno podizanje kvalitetne mreže i većih brzina, te razvoj novih proizvoda.
– Zoran Kežman, predsjednik Uprave Optima Telekoma

Što to znači za korisnike? Poslali smo nekoliko pitanja u Optimu, a odgovorila nam je Irfana Bašić, viši ekspert za komunikacije u Optima Telekomu.

1. Što ova akvizicija znači za korisnike Optime, a što za korisnike H1 Telekoma?
Za H1 korisnike ovo je najbolji mogući scenarij jer će oni sada nastaviti neometano koristiti svoje usluge, a što bi bilo upitno da do ove akvizicije nije došlo. Štoviše i H1 i Optimini korisnici sada mogu očekivati još naprednije i atraktivnije pakete i usluge, jer Optima planira razmjenjivati najbolje prakse i znanja s kolegama iz H1 te nastaviti ulaganja kako bi korisnicima omogućili najbolja rješenja i usluge bez povećanja cijena.

2. Tko će ispostavljati račun – hoće li biti jedinstven za sve korisnike?
Kao pravni slijednik pripojenog društva, Optima Telekom će od sada ispostavljati račune za telekomunikacijske usluge.

3. Hoće li se mijenjati trenutni paketi korisnicima, kao i cijene?
Trenutni paketi i usluge koje su H1 korisnici dosad koristili nastavit će im se pružati bez promjene, pod istim uvjetima i cijenama koje su ugovorili s H1 Telekomom. Također, Optima će korisnicima ponuditi i čitav spektar novih usluga i paketa, koji korisnicima dosad možda nisu bili dostupni, kao što su veće brzine interneta ili bogatija TV usluga, a sve u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.