Oppo R9S: nadograđena verzija flagshipa dolazi kasnije ove godine

Fotografija članka: Oppo R9S: nadograđena verzija flagshipa dolazi kasnije ove godine

Flagship Oppo R9 smartfon se pokazao kao pun kompanijin pogodak, jer je u Kini prodan u preko 7 milijuna primjeraka u samo nekoliko mjeseci od njegovog predstavljanja.

Oglas

Unatoč tome Oppo ne miruje te se čini da će kompanijin najprodavaniji pametni telefon dobiti nasljednika ili barem nadograđenu varijantu, ako je suditi prema nekim medijskim izvještajima koji sugeriraju da Oppo priprema R9S model.

Prema ovim izvještajima Oppo R9S bi trebao doći sa tankim metalnim tijelom poput standardnog modela te sa Qualcomm-ovim procesorom, no za sada još nije otkriveno o kojem se točno modelu procesora radi. No, ako se o kojem kola mnogo glasina ne pojavi uskoro, postoji mogućnost da će kompanija Oppo R9S nadograditi sa još nepredstavljenim Qualcomm Snapdragon 821 procesorom.

Osim toga očekuje se da će Oppo R9S doći i sa Super VOOC tehnologijom brzog punjenja koja može bateriju od 2.500 mAh potpuno napuniti za samo 15 minuta. Ovo nam se sve u svemu čini kao vrlo vjerojatna mogućnost, jer će se Oppo R9S u drugoj polovici godine nositi sa opakom konkurencijom u Kini poput najavljivanog Xiaomi Mi Note 2, novog LeEco flagship smartfona, Huawei Mate 9 modela i mnogih drugih koji će doći prije kraja ove godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.