Oppo R9S i R9S Plus moćni smartfoni vjerojatno dostupni do kraja godine

Fotografija članka: Oppo R9S i R9S Plus moćni smartfoni vjerojatno dostupni do kraja godine

Ova kineska kompanija sve je popularnija, pa nam je zato i sve zanimljivija. Nakon certifikacije u TENAA agenciji čini se kako neće dugo proći dok će se Oppo R9S i R9S Plus pojaviti u prodaji.

Oglas

Kompanija nam je zanimljiva po tome što se u drugom ovogodišnjem kvartalu uspjela probiti globalnih proizvođača smartfona, odmah iza Samsunga, Applea i Huaweija, a ispred kompanije Vivo. Jako su popularni u Kini i Indiji odakle i dolaze najveće statističke brojke.

Što se tiče hardveraja, o tome smo već u nekoliko navrata. Novost je kako će se pojaviti dva modela s različitim veličinama ekrana. Onaj manji će imati 5,5 inčni ekran Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka.

Najavljeno je kako će raditi na Qualcommovom Snapdragon 625 procesoru, uz 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Prednja je kamera od 13 MP, dok je stražnja od 16 MP, dok je baterija kapaciteta 3010 mAh i podržavat će kompanijino ekstremno brzo punjenje baterije. Nije teško zaključiti kako ovaj model spada u srednju klasu.

Nešto je veći Oppo R9S Plus koji će imati 6 inčni ekran također Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, a radit će na nešto jačem Snapdragon 652 procesoru uz 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, te baterijom od 4120 mAh.

Navodno će kompanija odraditi i poseban event na kojem će premijerno predstaviti ova dva zanimljiva smartfona. A možda i još ponešto…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.