Oppo R9 se prodaje svake 1,1 sekunde! Prodajni rezultati odlični!

Fotografija članka: Oppo R9 se prodaje svake 1,1 sekunde! Prodajni rezultati odlični!

Čini se kako se naziv kineske kompanije Oppo treba malo bolje zapamtiti, a kompanija se u tome zaista jako trudi. Dokaz tome je visoko četvrto mjesto na ljestvici najuspješnijih smartfon kompanija današnjice.

Oglas

Ovu visoku poziciju kompanija može bez problema pripisati Oppo F1 Plus pametnom telefonu koji je u Kini poznat i pod nazivom Oppo R9. Ovaj je kompanijin uradak koncentiran na kvalitetne kamere, a da uživa veliku popularnost kod korisnika svjedoči i informacija pristigla direktno iz kompanije prema čijoj se procjeni jedan primjerak ovog pametnog telefona proda svake 1.1 sekunde. Impresivno, zar ne?

To dovodi do podatka kako je od svoje službene premijere u ožujku ovaj pametni telefon prodan u 7 milijuna primjeraka. Ove su informacije prezentirane javnosti od strane podpredsjednika kompanije Oppo Alen-a Wu na konferenciji održanoj u gradu Shenzhen. Wu se između ostaloga osvrnuo i na ovu vrlo važnu prekretnicu u kompanijinom daljenjem poslovanju te je naglasio kompanijinu koncentriranost na kvalitetu. Kao primjer je navedena baterija Oppo F1 Plus (Oppo R9) pametnog telefona koja je dizajnirana tako da traje 1.8 puta duže od industrijskog standarda dugotrajnosti.

Naglasio je:

Za Oppo je glavni pokretački motor razvoja oduvijek bio fokus na proizvode. Mi slušamo svoje korisnike i donosimo im pažljivo dizajnirane proizvode vrhunske kvalitete koje oni zaista vole. Upravo je to ono što nas je dovelo tako daleko i što će nas poticati u našim daljnjim nastojanjima.

Na samom vrhuncu konferencije kompanijin je podpredsjednik izjavio kako je Oppo na temelju prodajnih rezultata u prvom kvartalu ove godine zasjeo na četvrto mjesto top ljestvice najvećih proizvođača smartfona na svijetu.

oppo-r9-r9-plus-render

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.