Oppo R9 prvih dana prodaje postiže impresivne rezultate

Fotografija članka: Oppo R9 prvih dana prodaje postiže impresivne rezultate

Za razliku od drugih vrlo poznatih i popularnih kineskih proizvođača pametnih telefona poput kompanije Xiaomi, LeEco ili  Meizu, Oppo baš i ne spada u kategoriju proizvođača povoljnih smartfona.

Oglas

Ova je kineska kompanija u više navrata u predstavila i prodavala pametne telefone koji nisu nimalo povoljni te se prodaju po znatno većoj cijeni od smartfona gore spomenutih proizvođača. Kako god bilo, Oppo je za sebe usprkos skupljim cijenama uspio izgraditi odličan imidž unutar Kine, a sve više i u svijetu.

Jedan od dokaza koliko je ova kompanija popularna u Kini svakako je i činjenica da je već u prvom danu prodaje Oppo R9 model smartfona zabilježio prilično impresivne prodajne rezultate. U službenoj izjavi kompanije Oppo stoji kako je prvog dana prodaje Oppo R9 modela zabilježeno čak 180.000 prodanih primjeraka.

Naravno, ostaje nam pitanje kako kompanija Oppo sa novim R9 modelom koji dolazi sa ne tako bajnim specifikacijama te skupom cijenom uspijeva postići tako dobru prodaju? Odgovor na ovo pitanje zasigurno leži u činjenici da je kompanija u ovaj model ugradila neke ključne i zanimljive karakteristike, a dio odgovora je svakako i kompanijina odlična marketinška strategija. Više o Oppo R9 modelu pročitajte .

oppo-sales.jpg

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.