Oppo R9 Plus sa 128 GB memorije u prodaji po zanimljivoj cijeni

Fotografija članka: Oppo R9 Plus sa 128 GB memorije u prodaji po zanimljivoj cijeni

Oppo R9 Plus je predstavljen zajedno sa R9 smartfonom u ožujku ove godine, a došao je sa 64 GB, odnosno 128 GB interne memorije.

Oglas

Kompanija Oppo je u prodaji do sada imala samo 64 GB varijantu R9 Plus smartfona, a kako saznajemo od sada je službeno u prodaju došao i model sa 128 GB memorije.

Ovaj model je trenutno za kupnju dostupan samo u Kini gdje se počeo prodavati po cijeni od otprilike 555 USD. Za razliku od njega 64 GB varijanta R9 Plus smartfona u Kini se prodaje po cijeni od 510 USD. Oppo R9 i 64 GB varijanta R9 Plus modela počeli su se u Kini prodavati još u ožujku, a kompanija je navela da je prodala ukupno 180.000 primjeraka ovih uređaja već prvi dan njihove dostupnosti za kupnju.

Što se tiče dostupnosti ovih uređaja na tržištima izvan Kine, Oppo R9 model je već dostupan na nekim azijskim tržištima pod nazivom Oppo F1 Plus, a kompanija se još nije službeno očitovala kada bi se ovi uređaji mogli pojaviti i na ostalim tržištima.

oppo

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.