Oppo R9 i R9 Plus: otkriveni detalji o cijenama

Fotografija članka: Oppo R9 i R9 Plus: otkriveni detalji o cijenama

Službeno predstavljanje Oppo R9 i R9 Plus smartfona najavljeno je za 17. ožujak, a kako se taj datum bliži tako i mi doznajemo sve više novih detalja.

Oglas

Većina nam je hardverskih specifikacija ova dva uređaja već od prije poznata zahvaljujući kineskoj agenciji za certificiranje TENAA, no ipak je jedna stvar još uvijek ostala nepoznanica, a to je njihova cijena. No čini se da će se i to promijeniti, jer nam iz Kine dolaze neke nove informacije po tom pitanju.

Slika koja se upravo pojavila na internetu, a koja navodno predstavlja promotivnu brošuru za Oppo R9 i R9 Plus smartfone, otkriva nam cijene po kojima će se prodavati na kineskom tržištu. Manji OPPO-v smartfon naziva R9 će se prodavati po cijeni od 383 USD, dok će se njegova veća R9 Plus verzija sa 64 GB interne memorije prodavati za 460 USD, a verzija sa 128 GB će imati cijenu od 505 USD.

Oba uređaja će doći sa 4 GB RAM-a, te se čini kako će R9 biti dostupan samo u verziji sa 64 GB interne memorije. Osim toga ovi smartfoni će kao što je već i potvrđeno doći sa VOOC tehnologijom brzog punjenja.

Oppo R9

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.