Oppo R9 i Oppo R9 Plus: otkriveni vrlo zanimljivi uređaji

Fotografija članka: Oppo R9 i Oppo R9 Plus: otkriveni vrlo zanimljivi uređaji

Na nedavno održanom Mobile World Congress-u kineska je kompanija Oppo preskočila predstavljanje novih smartfona te je umjesto toga bila premijera novog senzora kamere te VOOC tehnologije brzog punjenja.

Oglas

Ove bi se dvije nedavno predstavljene tehnologije trebale naći u Oppo R9 i R9 Plus smartfonima koji su nedavno dobili certifikat od kineske agencije za certificiranje TENAA, koja nam je ujedno i otkrila podosta o njihovim specifikacijama i dizajnu.

Tako ispada da većina prijašnjih glasina o ovim smartfonima koje su govorile o 2K ekranu i Qualcomm Snapdragon 820 procesoru nije bila točna. Umjesto toga ovi će Oppo smartfoni biti pokretani osmojezgrenim procesorima radnog takta 1.95 i 1.8 GHz koji su za sada ostali nespecificirani, a moguće je da se radi o MediaTek Helio X10 ili nekom Snapdragon procesoru iz 600 serije. S druge strane tu će se naći FHD AMOLED ekran koji će na R9 modelu imati dijagonalu od 5.5 inča te 6 inča na R9 Plus modelu.

Oba pametna telefona dolaze sa vrlo elegantnim metalnim kućištima čija debljina iznosi 6.5 mm u slučaju R9, te 7.4 mm kod R9 Plus modela te oboje imaju integrirani senzor otiska prsta u fizičkoj home tipki. Za sada nam se čine jako zanimljivima, tako da s veseljem očekujemo nove detalje.

oppo-r9-vs-r9-plus oppo-r9-vs-r9-plus-021

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.