Oppo R9 FC Barcelona MSN Edition prodan za vrtoglavih 13.500$

Fotografija članka: Oppo R9 FC Barcelona MSN Edition prodan za vrtoglavih 13.500$

Kineska je kompanija Oppo nedavno predstavila Oppo R9 FC Barcelona Edition – posebnu varijantu pametnog telefona koja će se prodavati u plavoj i crvenoj boji, a dolazi i sa nekim zanimljivostima.

Oglas

Ova specijalna verzija Oppo R9 pametnog telefona izgleda vrlo dobro te ne sumnjamo da će mnogi fanovi ovog planetarno popularnog nogometnog kluba dati sve od sebe da se dočepaju svog primjerka. Osim FC Barcelona Edition verzije ovog smartfona kompanija je za najveće fanove pripremila i limitiranu Oppo R9 FC Barcelona MSN Edition varijantu koja dolazi samo u plavoj boji, a krase ju potpisi tri najveće Barcelonine zvijezde Messija, Suareza i Neymara.

Limitirana Oppo R9 FC Barcelona MSN Edition verzija dolazi sa 18-karatnim zlatnim logom kluba na stražnjoj strani koji je navodno ručne izrade, a na stražnjoj su se strani našli i gore spomenuti potpisi najvećih nogometnih zvijezda ovoga kluba. Zanimljivo je kako je kompanija Oppo nedavno odlučila ovaj ekskluzivni model R9 pametnog telefona staviti na aukciju na stranici JD.com gdje je postigao cijenu od gotovo 13.500 USD.

Da budemo precizniji, točan iznos za koji je ovaj uređaj prodan je vrtoglavih 13.494 USD, što je zaista mnogo novaca za jedan pametni telefon. Početna je cijena na aukciji iznosila 607 USD, a u razdoblju od 10 sati opakog nadmetanja prodana je sretnom kupcu za gore spomenuti iznos.

oppo-r9-fc-barcelona-MSN-edition

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.