Oppo R9 FC Barcelona Edition: ekskluzivna varijanta za prave fanove

Fotografija članka: Oppo R9 FC Barcelona Edition: ekskluzivna varijanta za prave fanove

Oppo R9 je pametni telefon koji se u posljednje vrijeme jako dobro prodaje, a sada saznajemo da će se uskoro pojaviti i u novim ekskluzivnim varijantama.

Oglas

Riječ je o FC Barcelona specijalnoj verziji ovog popularnog pametnog telefona čije su se prve slike upravo pojavile na internetu. Ove slike nam otkrivaju da će Oppo R9 FC Barcelona Edition doći u dvije boje, a to su siva i crvena. Osim toga ovaj uređaj će imati i logo nogometnog kluba FC Barcelona na svojem stražnjem panelu kao i natpis FC Barcelona Official Partner, a šuška se i da bi mogao doći sa potpisima nogometaša čime bi naravno dodatno dobio na vrijednosti.

Kompanija Oppo je nedavno potvrdila da će ova specijalna verzija njihovog R9 pametnog telefona doći sa posebnim melodijama te malo izmijenjenim korisničkom sučeljem kako bi sve odgovaralo temi vezanoj za ovaj planetarno popularni nogometni klub. Ostatak uređaja kao i njegov dizajn ostat će identičan njegovoj standardnoj verziji.

Kompanija Oppo je još nadodala da će ova specijalna verzija R9 pametnog telefona doći po prihvatljivoj cijeni, ali u ovom trenu još nemamo informacije o tome koliko bi ona trebala iznositi, kao niti kada bi se trebao pojaviti u prodaji.

oppo-r9-fc-barcelona-edition-01 oppo-r9-fc-barcelona-edition-02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.