Oppo R15 i R15 Plus službeno najavljeni, još dva nova ‘full screen’ smartfona?

Fotografija članka: Oppo R15 i R15 Plus službeno najavljeni, još dva nova ‘full screen’ smartfona?

Oppo R15 i Oppo R15 Plus su se pojavili na službenom “teaseru”, a čini se kako je to novi trend moderno dizajniranih pametnih telefona. Evo i kako.

Oglas

Naime, nedavno smo najavili prvi pravi “full screen” pametni telefon koji ima ekran preko cijele prednje površine, a to je novi Vivo APEX o kojem smo . Još jedan zanimljiv podatak govori kako su i Oppo i Vivo kompanije koje se nalaze među top pet proizvođača smartfona u 2017. godini.

Ono što možete i sami vidjeti na fotkama radi se o još jednom smartfonu, točnije dva, koji imaju ekran preko gotovo cijele površine, a u kompaniji Oppo oni to nazivaju “Super Vision full screen”. Ipak, na slici niže možete vidjeti dizajn sa “zubićem” koji dolazi u više oblika, dok naslovna slika sugerira kako se radi o drugom uzorku.

Kako god bilo, Oppo je još 2017. godine patentirao ovaj dizajn, odnosno više različitih dizajnerskih izričaja, tako da možemo očekivati nove i zanimljive smartfone iz Oppo radionice.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.