Oppo R11 i R11 Plus će imati dvostruku stražnju kameru

Fotografija članka: Oppo R11 i R11 Plus će imati dvostruku stražnju kameru

Čini se kako su u posljednje vrijeme posebno popularni pametni telefoni s dvije stražnje kamere. Upravo se s tom karakteristikom može pohvaliti i novi Oppo R11 i R11 Plus. Navodno će se u prodaji pojaviti u lipnju.

Oglas

Nakon što je kompanija najavila svoj novi kojeg su prozvali “selfie majstorom” zahvaljujući svostrukoj prednjoj kameri o čemu smo , najavljen je novi koji je ponešto drugačiji. Naime, ta se dvostruka kamera premjestila s prednje strane na premjestila na stražnji dio i tako je nastao Oppo R11 sa dvostrukom stražnjom kamerom.

Prema vanjskom izgledu, novi Oppo R11 će biti vrlo sličan vrlo popularnom smartfonu koji je u Kini postao prodavaniji od iPhonea, o čemu smo . Smartfon će imati 5,5 inčni ekran vjerojatno FHD rezolucije, dok će R11 Plus imati veći 6 inčni ekran. Oba će imati dvostruku stražnju kameru. Za prednju se kameru još nije potvrđeno, ali se navodno spominje kako bi i ona mogla biti dvostruka.

Neki izvori najavljuju kako će R11 naslijediti tehnologiju optičkog zoom-a koju bi mogao preuzeti iz modela Oppo 5x, a koji je premijerno predstavljen na Mobile World Congressu 2017 u Barceloni. Smartfoni bi trebali raditi na novom Qualcommovom 8-jezgrenom Snapdragon 660 procesoru, a koji je proizveden u isto tako novoj 14-nanometarskoj tehnologiji. Naravno, za očekivati je kako će raditi na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu.

Za sada cijene za Oppo R11 i Oppo R11 Plus nisu najavljene, ali se spominje kako bi se u prodaji mogli pojaviti u lipnju, na samom početku ljeta.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.