Oppo R11 FC Barcelona Edition u prodaji za nekoliko dana

Fotografija članka: Oppo R11 FC Barcelona Edition u prodaji za nekoliko dana

Kineska kompanija Oppo danas je svojim novim posterom službeno najavila predstavljanje specijalne varijante Oppo R11 smartfona.

Oglas

Riječ je o specijalnoj FC Barcelona varijanti Oppo R11 flagship smartfona, a na službenom posteru koji je kompanija objavila vidljivo je da će se u prodaji pojaviti 8. kolovoza. Ovo nije prvi put da Oppo radi specijalne verzije svojih flagship smartfona. Prošle godine su predstavili Oppo R9 FC Barcelona Edition model koji je bio dostupan za kupnju u plavoj, crvenoj i sivoj boji.

Novi poster otkriva da će Oppo R11 FC Barcelona Edition krasiti isti detalji kao i njegovog prethodnika, a to je logo popularnog nogometnog kluba smješten na stražnjem panelu uređaja.

Za sada nije poznato hoće li ova specijalna verzija R11 smartfona pratiti istu prodajnu strategiju prisutnu i kod njegovog R9 prethodnika koji se prodavao po ne baš povoljnoj cijeni od 1.000 USD. Postojala je još jedna varijanta koja je napravljena u samo jednom primjerku sa logom kluba FC Barcelona izrađenim od 18-karatnog zlata te sa potpisima najvećih zvijezda ovog kluba, a to su Messi, Suarez i Neymar. Ovaj primjerak Oppo R9 FC Barcelona Edition smartfona prodan je za čak 13.500 USD, a sav novac od prodaje darovan je u dobrotvorne svrhe.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.