Oppo proizvodi čak 2 milijuna R9 smartfona mjesečno, leži li u tome ključ uspjeha?

Fotografija članka: Oppo proizvodi čak 2 milijuna R9 smartfona mjesečno, leži li u tome ključ uspjeha?

Svi znamo kako Xiaomi i još neke kineske kompanije zbog prevelike potražnje nisu uspjele proizvesti dovoljan broj primjeraka svojih smartfona pa je tako došlo do određenih kašnjenja u isporuci. Kako preprodavačima, tako i njihovim kupcima.

Oglas

Pitamo se leži li upravo u toj činjenici ključ uspjeha kompanije Oppo koja je uspjela zaobići Xiaomi i sjesti na u svijetu po broju isporučenih pametnih telefona. Naime, prema izvještajima iz Kine kompanija Oppo mjesečno proizvodi impresivan broj Oppo R9 modela. Tako prema istraživačkom direktoru kompanije IHS Kevinu Wangu ova kineska kompanija trenutno proizvodi čak 2 milijuna R9 primjeraka mjesečno.

Osim toga, otkriveno je i koliko mjesečno proizvode Xiaomi i Huawei. Tako znamo da se proizvodi mjesečno u 700.000 primjeraka, dok se proizvodi u 900.000 primjeraka mjesečno. Oppo R9 je službeno predstavljen u ožujku, dok je za razliku od njega Xiaomi Mi 5 predstavljen u veljači, a Huawei Mate 8 je na tržištu dostupan od studenog prošle godine.

Leži li ključ uspjeha pametnog telefona u velikom broju za kupnju dostupnih uređaja ili je stvar u njegovim specifikacijama i dizajnu? Kako god bilo, ukoliko Xiaomi želi ponovno biti među prvih pet na svijetu morat će se dobro potruditi.

 

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.