Oppo priprema novi smartfon – R1C

Fotografija članka: Oppo priprema novi smartfon – R1C

Prema posljednjim glasinama koje kruže Oppo u pripremi ima novi smartfon koji je vrlo blizu službenog predstavljanja.

Oglas

Oppo je u listopadu predstavio dva nova uređaja koja su obarala rekorde. je sada poznat kao prvi smartfon sa motoriziranom rotirajućom kamerom, a bio je najtanji smartfon na svijetu. Kažemo bio, zato jer ga je Vivo već prestigao sa svojim koji će biti još malo tanji.

Prije nekoliko dana Oppov uređaj kodnog naziva R8207 dobio je certifikat od TENAA-e, gdje su se mogle vidjeti i specifikacije ovog uređaja. Sada znamo da će spomenuti uređaj nositi ime Oppo R1C, a prema novim fotografijama možemo vidjeti neku kombinaciju dizajna Iphonea, Lumie i Xperie.

Ovaj smartfon imati će 5 inčni ekran rezolucije 720p koji će biti zaštićen safirnim staklom. Procesor sa kojim dolazi je osmojezgreni Snapdragon 615 koji radi na taktu od 1.5 GHz, a od memorije tu je 2 GB radne i 16 GB interne koja je proširiva MicroSD karticama.

Kamera od 13 MP nalazi se sa stražnje strane, dok je s prednje strane 5 MP kamera. Oppo R1C ima sjajno kućište koje je tanko samo 6.85 mm, a možda i najzanimljiviji aspekt njegova dizajna je plava pozadina sa 3D zrcalnim efektom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.