Oppo Find 7 na novom Snapdragon 805 procesoru uz 4G LTE i 5,7″ ekran

Fotografija članka: Oppo Find 7 na novom Snapdragon 805 procesoru uz 4G LTE i 5,7″ ekran

Počele su se širiti internetske glasine o novom Oppo Find 7 smartfonu koji bi trebao biti kompanijin top model u nadolazećoj 2014. godini. Evo i zašto.

Oglas

Kada smo samo nabrzinu analizirali njegove tehničke karakteristike, jasno nam je zašto je Oppo Find 7 kompanijin “flagship”. Za početak recimo kako bi trebao imati veliki 5,7 inčni ekran što ga praktički stavlja u klasu phableta. I sama je rezolucija vrhunska, radi se o čak 2560×1440 točaka.

Kao procesor je odabran novi Snapdragon 805 procesor, trebao bi imati 3 GB RAM-a, dvije kamere od 5 MP i 13 MP, a baterija bi trebala biti od 4000 mAh ili jača. Kao što ste mogli vidjeti u naslovu, Oppo Find 7 phablet bi trebao podržavati i brzu 4G LTE vezu.

Jasno, o cijeni je prerano govoriti, jer se vjerojatno neće pojaviti početkom 2014. godine, nego prije polovicom godine. A do tada ćemo saznati puno više podataka. No, sigurno je da će biti konkurentatn, i po hardverskim specifikacijama i po cijeni.

Oppo Find 7

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.